Connect with us

Ljubav

Lionel Messi nosi majicu sa slikom Gospe iz Međugorja

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel MessiLionel Messi nosi majicu sa slikom Gospe iz Međugorja je nakon jednog spektakularnog gola pred gledateljima podigao dres i otkrio majicu s likom Majke Božje iz Međugorja.

Ta fotografija već neko vrijeme kruži društvenim mrežama a brojni su se pitali odakle Messiju majica iz Međugorja. Pojedinci su počeli špekulirati kako se radi fotomontaži jer Messi nikad nije bio u Međugorju.

No, to nije baš točno, jer slavni nogometaš majicu je najvjerojatnije mogao kupiti u srpnju 2012. godine kad je u tajnosti posjetio Međugorje.

Bio je gost jednog od međugorskih vidjelaca Ivana Dragičevića. Medijima je to tad potvrdio sam Dragičević rekavši: ”Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost”.

Talijanska novinska agencija ANSA tad je javila da je Messi privatnim avionom sletio u dubrovačku Zračnu luku u Ćilipima, odakle je automobilom produljio prema Međugorju.

Kako piše Maxportal, nedavno je i sam Messi to potvrdio: “Posjetio sam najljepša mjesta na svijetu, ali mogu potvrditi da je Međugorje najljepše i najčudesnije mjesto koje je Bog stvorio na ovoj zemlji”.

poskok.info/HMS

Continue Reading