Connect with us

Kultura

Komunističke barikade protiv Zlatka Hasanbegovića

Platformi 112, Hrvatskom novinarsko društvo, antifa, srboljubi, titoljupci, digli su se zajedno u „sedmu neprijateljsku ofenzivu“ sa ostrašćenom i mrziteljskom namjerom zaustaviti imenovanje dr. sc. Zlatka Hasanbegovića za ministra kulture Republike Hrvatske.

Ministarstvo kulture nadležno je za nevladine udruge, za kulturu opčenito, ali nadležno je i za medije i drugovi instiktivno osjećaju kako se pipe s novcem hrvatskih poreznih obveznika polako zatvaraju, poglavito za one antihrvatske i veleizdajničke strukture koje su bile zadužene za rastakanje svih hrvatskih kulturoloških vrijednosti.

Mentalnim komunistima nije važna ekonomija, gospodarstvo, turizam, poljoprivreda, nisu im važni blokirani, obespravljeni, nije im važna hrvatska sirotinja, hrvatski javni dug, deficit. Nitko o tome ne govori ni riječ, nitko ne analizira ministre koji će voditi te prevažne resore za izlazak Hrvatske iz krize.

U centru njihove pozornosti je ministar kulture i tu se vidi sva bijeda tih antihrvatskih krugova koji se grčeviti bore zadržati pozicije i novac kako bi i nadalje bili apologeti ovom odnarođenom sustavu vrijednosti, kako bi pisali hvalospjeve nekom novom regionu ili velikoj Srbiji.

Iz količine mržnje prema dr. Zlatku Hasanbegoviću razvidno je kako je baš ovo ministarstvo najvažniji centar agitpropovske rabote uperene protiv demokršćanske Hrvatske, uperene protiv državotvorne hrvatske misli i vizije. Razotkrila se „banda lopovska“ i na svjetlo dana izlazi da su im svjetonazorska pitanja čuvanja mentalnokomunističkog poretka važnija od korice kruha.

>>Kad je Vesna Pusić zabrinuta, Hrvatska je na dobrom putu

Iz toga možemo zaključiti da je dr. Zlatko Hasanbegović zapravo najvažniji ministar u novoj Hrvatskoj vladi, važniji od svih ministara zajedno, jer on treba stvoriti sasvim novu klimu poštenja u hrvatskom kulturnom i javnom prostoru, on želi osloboditi   hrvatski duh iz desetljetne tamnice , želi skinuti te okove laži i himbe i želi razotkriti mitove kojima su odnarođeni nemilice tukli hrvatski narod desetljećima.

„Antifažizam je floskula“ ! Pa naravno da je floskula, jer je zarobljen u raljama zločinačkog komunizma i zapravo služi samo za prikrivanje i nedodirljivost komunističkih zločina i pljačke Hrvatske. Naravno da je antifažizam u ovom obliku floskula, jer je uprljan krvlju stotina tisuća umorenih Hrvata I Hrvatica, umorenih bez ikakvog suda. Naravno da je floskula da se takav antifašizam kočoperi u Ustavu Republike Hrvatske, jer u Ustavu se nalazi samo kao dio pogodbe Tuđmana s onima koji su glumili pomirdbu kako bi prvom prilikom zavladali svim hrvatskim resursima. Naravno da je antifažizam floskula, jer su ZAVNOH i AVNOJ isporučili Hrvatsku kao janje na klanje beogradskom režimu i Titovoj zločinačkoj diktaturi. Hrvatska je postojala samo nominalno na temeljima AVNOJA, a stvarno je bila tamnica naroda. Istinski hrvatski antifašisti, koji su se borili za ideju slobodne Hrvatske, pogubljeni su od onih koji se danas zovu antifašisti po hitnom postupku, bez suda i krivnje.

>>Medijska piramida zla

U znanstvenom pristupu ovoj problematici kakvu njeguje dr. sc. Zlatko Hasanbegović na institutu Ivo Pilar nije teško dokazati sve o svim floskulama i zabludama u koje je hrvatski narod bio dovede.

Drugove boli znanost, boli ih istina, boli ih neminovno suočavanje s prošlošću, ali ne onom lažnom koju propagira Teršelićka, nego stvarnom prošlošću komunističkog režima.

Napadi na dr.sc. Zlatka Hasanbegovića krunski su dokaz u kakvoj zapravo državi živimo, krunski su dokaz da Hrvatska nije slobodna, krunski su dokaz da mentalni komunisti Hrvatsku nikada nisu ni željeli niti je žele danas. Ta floskula, taj i takav antifašizam krunski je dokaz da aveti prošlosti žive u avetima Jugoslavenske sadašnjosti i te aveti se iz tog okružja ne mogu pomaći ni milimetar, jer su zarobljeni i ucjenjeni krvavom prošlošću.

Tim Orešković je Ličan, a glavna karakteristika Ličana je tvrdoglavost i upornost. U slučaju dr.sc. Zlatana Hasanbegovića Tim mora biti tvrdoglaviji i uporniji od Ličana, jer valjda je i njemu jasno zašto odnarođeni udaraju baš tog ministra. Zato, što je u ovom trenutku taj ministar najvažniji za budućnost Hrvatske!

 

Kazimir Mikašek-Kazo tropolje.info

Continue Reading