Connect with us

Sinovi povijesti

JOSIP KLEMM: Razmišljamo o odlasku iz Savske!

Zanimaju nas isključivo prava branitelja i mjesecima argumentirano upozoravamo da ova Vlada nije ispunila ono Å¡to je trebala”, rekao je Klemm.

”Ništa još nije odlučeno, ali to je ozbiljna ideja. Razlog su predstojeći izbori. Želimo pokazati da ne sudjelujemo u politici i ne pomažemo ni jednoj političkoj opciji. Zanimaju nas isključivo prava branitelja i mjesecima argumentirano upozoravamo da ova Vlada nije ispunila ono što je trebala. Ali, u parlamentarne izbore nećemo se miješati, rekao je za Novi list predsjednik Udruge Specijalne policije Republike Hrvatske Josip Klemm.Ovu izjavu potvrdio je i za naš portal.

”Postoji jedan ozbiljan prijedlog braniteljskih udruga. Mi ćemo se sastati i naći najbolje riješenje. Zanimaju nas isključivo prava branitelja i mjesecima argumentirano upozoravamo da ova Vlada nije ispunila ono što je trebala”, rekao je Klemm  i dodao kako nije istina da branitelji traže izlaznu strategiju.

”Ministar Predrag  Matić kaže da tražimo izlaznu strategiju odnosno da već dulji vremenski period tražimo neki povod za odlazak, dovoljno smo pokazali u ovih tristo dana, tako da to nije istina”, rekao nam je Josip Klemm.

”Ako bude donesena odluka o završetku prosvjeda, vjerojatno će biti objavljena nakon što javnost sazna datum izbora”, zaključio je naš sugovornik. tropolje.info

Continue Reading