Connect with us

BiH u EU

Jare i Kočerin uz HDZ BiH

Jare i Kočerin uz HDZ BiH
Jare i Kočerin uz HDZ BiH
0
5

Sinoćnjim predizbornim tribinama Gradski odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg ušao je u posljednji tjedan predizbornih aktivnosti. Tribine na kojima bio prisutan veliki broj mještana dokaz su kako potpora HDZ-u BiH ne jenjava ni trenutka.

Predsjednik temeljnog ogranka Jare i kandidat na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće, Ivan Lasić, siguran je u pobjedu HDZ-a BIH na predstojećim izborima, ali radi sigurne pobjede pozvao je sve mještane Jara da 2. listopada u što većem broju izađu na biralište.

Gospodarstvo Širokog Brijega uvijek je u uzlaznoj putanji. Zadatak Gradske uprave bit će završetak i priprema projekata prometne i komunalne infrastrukture jer je to jedan od prioritete razvoja i polazna točka. „Projekte koji su iza nas, ostavimo tamo gdje jesu, trebamo gledati u budućnost i graditi Široki za bolje sutra naše djece“ rekao je kandidat za gradonačelnika i aktualni gradonačelnik Miro Kraljević.

Predstavljanjem kandidata s liste poslana je poruka kako HDZ BiH ima kvalitetan kadar koji može odgovoriti na sve probleme. Predsjednik Gradskog vijeća i nositelj liste Vinko Topić poručio je, „želimo većinu u Vijeću kako bi neometano radili i donosili pravovaljane odluka za dobrobit svih građana Široko Brijega.“

Josip Kožul, kandidat na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće i prijedlog temeljnog ogranka Kočerin, vidljivom prezentacijom i konkretnim primjerima pokazao je kako je Kočerin uistinu u prošlom mandatu bio gradilište. Vodovodna mreža, lokalni putovi, mrtvačnica samo su dio onoga što se uradilo. „Potrebno nam je zajedništvo kako bi Kočerin uistinu i dobio sve što zaslužuje,“ rekao je između ostalog Kožul.

TAGOVI

Continue Reading