Connect with us

Kultura

Izaslanstvo Vlade HNŽ na Plavo-bijeloj noći u Čapljini

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač predvodila je visoko izaslanstvo Vlade HNŽ-a na tradicionalnoj manifestaciji Plavo-bijela noć održanoj u subotu navečer u čapljinskom hotelu President, u organizaciji NK GOŠK, nakon završetka 34. međunarodnog nogometnog turnira Memorijal Andrije Ankovića u Gabeli.

U prigodnomu obraćanju nazočnima, Buhač je čestitala organizatorima na tomu što su uspjeli još jednom dokazati važnost postojanja i postignuća NK GOŠK na športskoj sceni našega podneblja, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

– Prošle ste godine svoju predanost i upornost, svoja odricanja i žrtvu, okrunili jednim od povijesnih rezultata koji će zauvijek ostati upisani u anale GOŠK-a. Sav vaš trud, rad i zalaganja svjedoče jednu iskrenu i nesebičnu ljubav, prije svega prema športu, prema zacrtanomu cilju, ali i prema onomu što je naše i što vrijedi više od svih priznanja koje ste stekli. Od GOŠK-a ste izgradili ime i brend kojim se ponosimo – kazala je Buhač.

Dodala je kako Plavo-bijela noć okuplja mnoštvo prijatelja kluba, sponzore, izaslanike drugih športskih kolektiva, brojna poznata imena športa, politike, gospodarstva i drugih grana našega društva i kako je i ta činjenica jednim od pokazatelja koliko vrijede GOŠK i njegov vrhunski kolektiv.

– Radujući se izazovima koji su pred vama, radujući se pobjedama kojima ćete nas nastavljati razgaljivati, i u ovoj prigodi ističem kako vam Vlada HNŽ-a ostaje iskrenim prijateljem i partnerom. To ste opravdali, to ste zaslužili – zaključila je predsjednica Vlade HNŽ-a u čijoj su pratnji bili ministri Milenko Bevanda, Ivo Bevanda, Mario Jurica i Đuro Prkačin./HMS/

Continue Reading