Connect with us

Rukomet

I ON JE NEZADOVOLJAN

Ivano Balić uoči današnjeg važnog ogleda s Islandom upozorio na najveću hrvatsku boljku

Autor: I.Knežević

Kao što smo jučer pisali da je nepravedno okrivljavati naše vratare za poraz od Norveške, isto je kazao i Ivano Balić.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 20:30 igra najvažniji susret dosadašnjeg EP. Izgubimo li od Islanda mogli bi i ispasti, ako Bjelorusija pobijedi Norvešku, no nitko ne želi razmišljati o tako crnom scenariju. Sve je već rečeno nakon poraza od Norveške, glavni problem naše igre je loša obrana, a uoči utakmice s Islandom o tome je progovorio i Ivano Balić.

“Nismo baš zadovoljni nekim stvarima, ali možemo to popraviti i to već protiv Islanda. Obrana mora biti pokretljivija i gušća te je loše pomagala vratarima protiv Norvežana. I kada je super pokretljiva treba biti još pokretljivija, još bolja i još žešća. Treba se držati više zajedno tako da to izgleda kao jedan čovjek, a ne kao šest odvojenih igrača”, izjavio je koordinator muških selekcija HRS-a za intervjuu za HRT.

Kao što smo jučer pisali da je nepravedno okrivljavati naše vratare za poraz od Norveške, isto je kazao i Ivano Balić.

“Nisu možda u vrhunskoj formi, ali nisu bili loši. Kako bi pobijedio sve se treba poklopiti i svi trebaju dati svoj dio. Treba naći balans u momčadi i kada se to uspije tada će sve biti dobro. Do toga nam još malo nedostaje”, uvjeren je Ivano koji je dodao kako smatra da su izbornik Babić i njegov pomoćnik Petar Metličić sigurno dobro proučili Island pa će Hrvatska biti spremna za njih.

Nadajmo se da je u pravu, u suprotnom neprolazak u drugi krug natjecanja bio bi ravan katastrofi, koju bi Babić i Metličić teško preživjeli na klupi od ljute hrvatske javnosti i medija…

Continue Reading