Connect with us

Politics

Hrvatsko Zajedništvo” Garant “Opstojnosti” Hrvata BIH………..

Jedini lijek koji liječi u slučaju dijagnosticirane loše politike, političke procjene i štete koja je rezultat takve politike je OSTAVKA

Slikovni rezultat za borjana ivković jozić

…. jedan od najvećih znanstvenika  aktualnih vremena odgovorio je bahatom političaru dok je ležao u bolnici od covida19 “politikom se može baviti svaki profesor, a profesor ne može biti svatko”  a nakon što je nadobudni političar izjavio kako ih “sve može kupit”  Upravo je ta izjava povod da se našoj  Prvakinji ne dogodi isto, otkrivam joj tajnu, prije nego je optuže za loše političke procjene, preduhitri Predsjedništvo stranke i podnese ostavku. U slučaju takvog čina nema rasprave ni velike štete, jer u biti Prvakinja nije loša žena pravnica i kućanica, ali nije za politike, veliku štetu je načinila zbog nepotizma i egoizma, zatim krivog tumačenja Statuta, te promašeno kadroviranje bliskih osoba “širokih ramena a uskih pogleda”, nacionalno onesvješćenih sa regionalnom retorikom. Jasan rezultat je srušena županijska vlast HDZa, zatim izgubljena  općinska vlast u Tomislavgradu, te imaš neke pokušaje u Livnu, preko generala Jugoslava Brdara i zeta Brešića. Pokušaj formiranja Gradskog vijeća bez SDA je političko sljepilo kao i izbacivanje SNSDa iz županijske vlasti.  Posljednji pokušaj “razbijanja” Kupresa je smrtonosan za incijatora. Omča oko vrata i uteg HDZu je sebeljubno i samoincijativno stavljen (tko se mača laća od mača gine)
Očito još sljepilo vlada i savjest ne mori Prvakinju, iako je sve krivo učinila. Kao prijatelj svakog Hrvata kršćanina BPZ analitički tim savjetuje našoj ex Prvankinji HDZ BIH da ponudi ostavku i sačuva  minimum dostojanstva.
Borjana za tebe  ce se  pobrinuti kolega s banjaluckog univerziteta Luka Burilovic i naci ti mjesto u HGK. A muz ce, ako ima obraza, sam podnijeti ostavku na mjesto clana uprave Mo Sveucilista. Da ne blamira ni sebe ni Sveuciliste ni postene Livnjake!
A očekujemo kako će iz ove situacije izići poučak kako ne treba politiku voditi.
U očekivanju ostavke, odričem se pisanja u korizmi o našim junacima ovog vremena.
Slikovni rezultat za mladen ljubić vajta
ANALITICKI TIM BPZ.BA
VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA

Continue Reading