Connect with us

Ostali sportovi

HRVATSKI OKRŠAJ Čilić bolji od Ćorića i u sedmom međusobnom susretu

U okršaju dva najbolja hrvatska tenisača u 2. kolu teniskog turnira u Torontu Marin Čilić je sa 6-3, 3-6, 6-1 svladao Bornu Ćorića nakon dva sata i četiri minute igre.

Sedmi tenisač svijeta je u prvom setu servirao pet aseva, a Ćorić dva te je uz to napravio i dvije dvostruke greške. Čilić je u prvom setu imao realizaciju prvog servisa 100 posto i spasio je dvije break lopte, a Ćoriću je jednom uzeo servis za rezultat 6-3.

U drugom setu drugačija slika. Ćorić je servirao pet aseva, uzima jedan servis Ćiliću i bolji je na prvom servisu tako da ovaj set on dobija sa 6-3.

Treći set opet donosi dominaciju Čilića koji servira šest aseva i dva puta uzima servis 20. tenisaču svijeta za 6-1 i pobjedu u meču.

U meču je Čilić servirao ukupno 12 aseva, a Ćorić osam, spasio je sedam od osam break lopti i uzeo je Ćoriću tri puta servis.

Ovo je sedma pobjeda Čilića u isto toliko mečeva protiv Ćorića. U trećem kolu najboljeg hrvatskog tenisača čeka pobjednik susreta između Argentinca Diega Schwartzmana i Amerikanca Sama Querreya. Protiv Schwartzmana, 12. na ATP ljestvici, Čilić ima omjer pobjeda i poraza 1-1, dok je u šest mečeva protiv Querreya, 32. tenisača svijeta, hrvatski tenisač upisao šest pobjeda. /

Continue Reading