Connect with us

Priopćenja

HDZ: U SDP-u još uvijek duboko ukorijenjeni recidivi totalitarizma

HDZ se oglasio priopćenjem zbog jučerašnjih SDP-ovih tvrdnji koje pokazuju da su u toj stranci još duboko ukorijenjeni recidivi totalitarizma.

“SDP je jučer objavio priopćenje o sučeljavanju tijekom kampanje u kome izmeÄ‘u ostalog tvrdi, citiramo: ‘Jedan je odgovoran za državu i javnost treba vidjeti daje li mu za to povjerenje’

Hrvatska demokratska zajednica zaprepaštena je činjenicom da jedna socijaldemokratska stranka u 21. stoljeću u državi koja je članica Europske unije može tvrditi da je za državu odgovoran jedan čovjek.

Takav stav pokazuje da su u SDP-u još uvijek duboko ukorijenjeni recidivi totalitarizma  u kojima se vođa Partije tretira kao osoba koja sve vodi i svime upravlja.

Hrvatska demokratska zajednica zalagat će se za demokratsko društvo u kome jedan čovjek neće sve voditi, svime upravljati, kojim će upravljati stručna Vlada, a čiji premijer neće birati ministre koji će o svojim resorima znati manje od njega samoga, kako bi on uvijek bio najpametniji.

Nakon ovakvog stava SDP-a ne čudi zaÅ¡to Vlada na odlasku joÅ¡ uvijek nema program, a premijer na odlasku izbjegava sučeljavanje timova i programa”, kaže se u priopćenju koje potpisuje Ivan Jabuka.

 

M.M. tropolja.info

Continue Reading