Connect with us

Sinovi povijesti

Glas za Generala Glasnovića “GLAS ZA JAKU HRVATSKU”

General Glasnović:preuzmi (1) Hrvatska je u strahu od UDBE, lustracijom očistimo Hrvatsku od komunista

Još je desetak dana do dana kada će Hrvati širom svijeta birati one političare i stranke za koje žele da ih predstavljaju u narednom četverogodišnjem razdoblju. Kampanja je na vrhuncu i svi oni koji pretendiraju na mjesto u Hrvatskom saboru se ovih dana trude biti bliže biračima kako bi im mogli predstaviti svoj plan kako će raditi ako uđu u ovu visoku instituciju…

Novinar ABCportala je u Širokom Brijegu naišao na zanimljivo društvo u kojem je bio i general HV-a Željko Glasnović. Poznato je da je Domoljubna koalicija na svoju listu za dijasporu stavila ovog poznatog hrvatskog vojnika i generala. Mnogi su oduševljeni baš njegovim imenom na listi ne krijući zadovoljstvo. Vijećnik u GV Široki Brijeg Marko Marušić Piže i Mirjana Ljubić inače braniteljica Domovinskog rata su spremni pomoći kako bi braniteljska populacija ali i ostali domoljubi, kojih nije mali broj na području ove izborne jedinice, bili upoznati da je general Glasnović na listi Domoljubne koalicije.

U kraćem razgovoru s novinarom ABCportala general Glasnović je objasnio kako on vidi trenutnu političku situaciju u Republici Hrvatskoj.

-Hrvatska je u svekolikom strahu od UDBE. Danas je na žalost došlo vrijeme ako želiš živjeti svoj svjetonazor postoji velika mogućnost da te proglase i fašistom i homofobom i uvrijede raznoraznim etiketiranjima. No, ipak čini se da je tomu došao kraj jer za desetak dana jako vjerujem da crveni odlaze u povijest a onda više nitko nema pravo igrati se sa ovim narodom. Lustracija je ključ svega, ne mogu bivši skojevci i komunisti uopće biti u politici a kamoli voditi hrvatski narod, Hrvatska neće naprijed dok se politički ne očisti od takvog komunističkog korova. Pozivam sve Hrvate da iziđu na izbore, isto tako i Hrvate ovdje u Širokom, Posušju, Tomislavgradu, Žepču, Mostaru, Vitezu i drugim mjestima i svojim glasom pomognu sadašnjoj katastrofalnoj vlasti otići u povijest. Hrvatskom narodu treba domoljubna vlast i ljudi koji istinski vole Hrvatsku i ovaj narod.- rekao nam je general Glasnović…

Željko Glasnović je godinu dana bio zapovjednik Hrvatskog gardijskog zbora. Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić umirovio ga je 2000. godine nakon pisma dvanaestorice generala koji su tražili prestanak blaćenja Domovinskog rata. Nikada se do ovih izbora nije politički angažirao. Ne može mu se prigovoriti niti sudjelovanje u korupciji. Ima karizmu i uživa veliki ugled pogotovo među svojim bivšim vojnicima. Oni svjedoče kako je kao zapovjednik išao u izviđanja, u diverzantske akcije, drže ga „živom legendom“. General Glasnović je na listi Domoljubne koalicije pod rednim brojem 8, a njegovi širokobriješki prijatelji i branitelji poručuju da je upravo on pravi izbor za predstavnika dijaspore u Hrvatskom saboru. On je čovjek koji ne zna izdati i interesi vlastitog naroda su mu na prvom mjestu!

Više o Željku Glasnoviću doznajte na službenoj facebook stranici

Continue Reading