Connect with us

Ekonomija

DOŽIVLJAVAJU GA OZBILJNO

Mate Rimac na Forbesovoj listi 300 poduzetnika koji će utjecati na Europu u idućih 50 godinaForbes je predstavio svoj godišnji “30 Under 30 Europe” popis, koji sadrži 300 mladih inovatora, poduzetnika i Mate Rimac na Forbesovoj listi 300 poduzetnika koji će utjecati na Europu u idućih 50 godinavođe diljem Europe koji su mlađi od 30 godina, a koji transformiraju poslovanja, tehnologije, financije, medije, kulturu… Na listi se našao i domaći poduzetnik Mate Rimac.

U obrazloženju se navodi kako je Rimčeva tvrtka više ‘cool’ nego Tesla, te kako proizvodi automobile koji nisu samo efikasni i prijateljski prema okolišu, nego ujedno i “brzi i uzbudljivi”.

Forbesov popis obuhvaća 10 kategorija – umjetnost, zabavu, financije, industriju, medije, politiku, maloprodaju i e-trgovinu, znanost i zdravstvo, socijalne poduzetnike i tehnologiju. Randall Lane, urednik Forbesa, tvrdi kako se na listi nalaze “najbolji od najboljih”, te kako je rezultat 300 superzvijezda na preko 10 polja koji će utjecati na Europu u sljedećih 50 godina.

Continue Reading