Connect with us

Kultura

DOSTA PONIŽAVANJA!

Hrvatski časnički zbor podnosi kaznenu prijavu zbog isprike za Oluju!

Autor: T. Budak tropolje.info

Time, ne samo Å¡to omalovažavaju hrvatske branitelje i osporavaju dignitet Domovinskog rata i utvrÄ‘enu istinu na meÄ‘unarodnim sudovima već se naposljetku rugaju zdravoj pameti hrvatskog naroda i hrvatskih graÄ‘ana”, dio je priopćenja Hrvatskog časničkog zbora koje potpisuje predsjednik Zoran Buzdovačić.

S obzirom na to da državne institucije nisu reagirale, Hrvatski časnički zbor podnio je kaznenu prijavu protiv Inicijative mladih Hrvatske, poznate po tome što je tražena zabrana Thompsonove pjesme “Lijepa li si”.

“Hrvatski branitelji i domoljubi, Hrvatice i Hrvati, kao i svi građani RH s pravom su zgroženi najnovijom opačinom Inicijative mladih Hrvatske, tzv. udruge za ljudska prava, koja peticijom poziva hrvatske građane da potpišu ispriku žrtvama Oluje, aludirajući kako bi se morali „izviniti proteranima i porodicama ubijenih“. Ovim najobičnijim jugonacionalističkim pamfletom ta skupina širi i podmeće laži o navodnim zločinima i protjerivanjima u Oluji. Time, ne samo što omalovažavaju hrvatske branitelje i osporavaju dignitet Domovinskog rata i utvrđenu istinu na međunarodnim sudovima već se naposljetku rugaju zdravoj pameti hrvatskog naroda i hrvatskih građana”, dio je priopćenja Hrvatskog časničkog zbora koje potpisuje predsjednik Zoran Buzdovačić.

Continue Reading