Connect with us

Scena

‘Hajde junaci, da vas vidim!

Birajte mjesto i vrijeme!’

Autor: S. Vučković bpz.b

“Slobodno izaberite vrijeme, mjesto i teme. Hajde junaci da vas vidim!”, kazao je “izazivač” Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke.

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke, putem Facebooka najavio je obračun sa svojim političkim protivnicima:

“Moji konkurenti u I. izbornoj jedinici bit će Andrej Plenković i Zoran Milanović. Oni se skrivaju iza velikih i moćnih organizacija. Ja sam predsjednik “male” stranke. Izazivam ih na sučeljavanje. Slobodno izaberite vrijeme, mjesto i teme.

Ja sam dijete seljaka, rudara i gastarbajtera. Oni su sinovi grada, očeva poznatih i omiljenih u Partiji. Obrazovali su se gdje su htjeli. Ja sam radio teško tijekom studija. U mene su ulagali moji roditelji koliko su mogli jer nas je bilo 5 djece. Obrazovao sam se kako sam znao i mogao.

Sam sam stvarao svoju odvjetničku karijeru, bez pomoći, protiv države, protiv njihovih vlada i ministarstava. Oni su vječna vlast, a ja oporba. Izađite na megdan sa mnom, pa da vidimo tko vlada činjenicama, tko razumije seljaka, radnika, sudstvo, administraciju, vanjske i unutarnje poslove, branitelje, obitelj

Meni bi bile omiljene temame:
– Lustracija i bi li zahvatila naše obitelji;
– Kakav je njihov odnos prema ratnoj odšteti Srbije;
– Jesu li za suverenu Hrvatsku državu i testiranje volje hrvatskog naroda demokratskim referendumom o ostanku u ovakvoj EU;
– Jesu li voljni zaštititi ljudski život od začeća do prirodne smrti te jesu li podanici rodne ideologije;
– Koje poteze ćemo povući u gospodarstvu, razvoju sela i poljodjelstva.

Hajde junaci da vas vidim!”, stoji u Knezevićevom postu.

Continue Reading