Connect with us

Vijesti

Direktor BH Telecoma upoznao Čavaru i Lasića s reorganizacijom ove kompanije

U povodu obilježavanja Dana BH Telecoma, predsjednik FBiH Marinko Čavara i ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić razgovarali su s generalnim direktorom BH Telecoma Mirsadom Zaimovićem i članovima Uprave: .v.d. izvršnim direktorom za tehnologiju i razvoj servisa Tarikom Čaršimamovićem, v.d. izvršnim direktorom za ekonomsko – financijske poslove Orhidejom Junuzović, v.d. izvršnim direktorom za investicije Adnanom Huremovićem i v.d. izvršnim direktorom za informacijske tehnologijeNihadom Borovinom, javalja Hrvatski Medijski Servis.

Generalni direktor Zaimović upoznao je predsjednika FBiH s radom i planiranim aktivnostima poduzeća BH Telecom. Istaknuo je da se u BH Telecomu trenutno odvijaju tri paralelna procesa. Prvi proces je reorganizacija poduzeća. Drugi proces je redizajn ponude da bi se poduzeće uspješno prilagodilo zahtjevima tržišta. Treći proces je promocija društveno odgovornih aktivnosti.

Predsjednik FBiH istaknuo je značaj BH Telecoma kao važnog gospodarskog subjekta, te izrazio spremnost za suradnju na realiziranju projekata koji će unaprijediti poslovanje poduzeća i omogućiti što kvalitetnije usluge korisnicima.

Na sastanku je istaknuta važnost suradnje dva javna telekom poduzeća i institucija Federacije u ostvarivanju što boljih poslovnih rezultata i zaštite zakonitosti u ovoj oblasti. tropolje.info

Continue Reading