Connect with us

Kultura

ČOVIĆ: Očuvati ono što netko pokušava uništiti zadnjih deset do petnaest godina

Povodom obilježavanja 23. obljetnice postojanja Javnog poduzeća Elektroprivreda HZ HB u Mostaru u hotelu Mepas, upriličena je svečana sjednica kojoj su uz predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića nazočili najviši predstavnici javnog i kulturnog života FBiH i regije.

Nakon uvodnog govora generalnoga direktora JP EP HZ HB mr.Marinka Gilje, nazočnim se obratio i predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović te kazao: „Predsjedniku uprave i upravi poduzeća, nadzornom odboru i svim uposlenicima čestitam 23. obljetnicu Elektroprivrede HZ HB u uvjerenju da vi jeste i da morate biti osnova razvoja Bosne i Hercegovine u svakom segmentu na prostoru na kojem djelujete.

Zbog toga svi oni koji koriste vaše usluge, osim domaćinstava koja trebamo na svaki mogući način preferirati u smislu olakšica našem pučanstvu koje izuzetno teško živi. Ja sam siguran da će Elektroprivreda HZ HB biti oslonac svim onim gospodarskim subjektima koji su vezani uz Elektroprivedu i da ćemo stvoriti ambijent da i taj segment gospodarstva razvija. Da očuvamo ono što netko pokušava uništiti zadnjih deset do petnaest godina i ja sam siguran da ćemo u tome uspjeti, a da bi uspjeli pozivam sve vas da date svoj doprinos da se BiH pokrene naprijed,kazao je Ćović bpz.ba

Continue Reading