Connect with us

Kultura

ČOVIĆ: Božić svetkovina božje ljubavi za čovjeka, blagdan pomirenja i nade

Predsjednik HDZ BiH, HNS BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je božićnu čestitku Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Bosni i Hercegovini.

– Dozvolite mi kao dopredsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH te u ime sveg hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, kao i u svoje osobno, uputiti Vama, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Bosni i Hercegovini iskrene čestitke u povodu blagdana Božića.

Božićni blagdani nas, iz godine u godinu, podsjećaju na Božju blizinu, milosrđe, radost i spasenje. Božić je svetkovina Božje ljubavi za čovjeka, blagdan pomirenja i nade. Stoga neka nas i ovaj Božić iznova ispuni Božjom milošću kako bi, osnaženi vjerom i ljubavlju prema svakom čovjeku dobre volje, svi zajedno nastavili graditi zajedničku budućnost naše domovine Bosne i Hercegovine.

U duhu ovih misli i uz želju da predstojeće presvete blagdanske dane proslavite u ozračju mira, radosti i obiteljskog zajedništva, primite izraze moga osobitog poštovanja. Sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u Novoj 2023. godini – navodi se u božićnoj čestitki zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića…..bpz.ba tropolje.info mmportal.net

 

Continue Reading