Connect with us

Košarka

BOGDANOVIĆI Iste boje i pogled u istom pravcu

Bogdan Bogdanović u crvenom dresu s bijelim brojem 7 i Bojan Bogdanović u bijelom dresu s crvenim brojem 44. Gledaju u istom pravcu u isti koš i sa spuštenim rukama. Na semaforu je pisalo Srbija protiv Hrvatske, sudar koji budi netrepeljivosti, ali fotografija dva Bogdanovića jača je od toga.

“Fotka koja govori više od riječi: Ovo je najbolji odgovor na netrpeljivost Hrvatske i Srbije”, naslov je hrvatskog Jutarnjeg lista.

“Ova fotografija na najbolji način pokazuje besmisao rata i mržnje između Srbije i Hrvatske” piše srbijanski Kurir.

Slično pišu i svi ostali mediji u regiji, koji su objavili fotografiju dva Bogdanovića koja su, pored velike poruke, prikazali i sjajne predstave te zauzeli mjesta najboljih strijelaca u svojim timovima.

Bojan je za Hrvatsku ubacio 28, a Bogdan je ubacio 18 poena za Srbiju. Na kraju je slavila Srbija rezultatom 86:83, ali nekako je veći odjek nakon utakmice ostavila fotografija dva Bogdanovića,piše Klix.

“Srbija protiv Hrvatske. Još uvijek nisam siguran tko je tko. Obje strane imaju iste boje dresova, oba tima imaju Bogdanovića”, napisao je Monch Paluay, australijski sportski komentator u svom statusu.

Navodno je i jedan australijski komentator tijekom prijenosa kazao: “Imaju ista imena, ali nemojte im reći.”

“Ove virtualne mini ratove koji se neprestano vode po društvenim mrežama apsolutno je posramila jedna fotografija koja se proširila internetom”, dalje se navodi u tekstu Jutranjeg lista, dok u tekstu Kurira stoji: “Fotografija dvojice Bogdanovića obišla je svijet rano jutros, jer šalje snažnu poruku da je Balkan dosta krvario i da je vrijeme da se pričaju neke ljepše priče na obje strane.”

Continue Reading