Connect with us

Uncategorized

Tjedni komentar… Sik “Poskoka” sa Širokog Brijega Ivo Pavković će biti Predsjednik Vlade Županije Zapadno Hercegovačke

Prvi put u povijesti se javlja procjep unutar HDZ Široki Brijeg, drmaju se temelji hrvatskog zajedništva u ciljno najosjetljivije vrijeme. Nije slučajno veleposlanik SAD-a  dolazio u posjetu Premijeru ZHŽ-e  kako bi promovirao snagu i moć koja je neosporna. Premijer ima moć govora i to je Božji dar ali je potrebno znati u svakom trenu kako narod promatra ljudske osobine, karakter, čovječnost, suosjećajnost s potrebitim i običnim čovjekom, a posebno braniteljska populacija i stradalnici. Zabilježena je u sjećanju i  nezaboravna situacija ponižavanja i omalovažavanja braniteljskih portala, ismijavanje “nepismenih” braniteljskih zahvalnica kao zadnji udar na prvog zapovjednika, portale i događaje kao nebitne, manje vrijedne i  one koji nisu pod zaštitom. Takvo ponašanje je dokaz slabosti i predanosti egoizmu, oholosti…trudeći se poniziti drugog čovjek sam sebe ponizi.
Zdenko Ćosić ide u Dom naroda BiH, ko će biti novi mandatar u ZHK? - Radiosarajevo.ba
Ali neoprostiv grijeh je razbijati zajedništvo Hrvata, uvlačeći u podlu igru i Prvaka Hrvata u BiH te pilatovski prati ruke, ne razmišljajući koja šteta se nanosi obiteljima kandidata i njihovih budućih odnosa. U razdoblju kad nam treba zajedništvo, snaga i mudrost, pasti pod vražju slast  moći, ne razmišljajući o cijeni i šteti koja će poremetiti međuljudske odnose …. nevjerovatna bezumnost.
Svjesni kako nas samo legitimnost i legalnost procesa kandidiranja i biranja u institucijama političke organiziranosti  spašava od svakoga zla oholosti, podupiremo prijedlog HDZ Široki Brijeg na čelu sa Predsjednikom  Mirom Kraljevićem,  koji ima mandat i ovlast predlaganja i kandidiranja.  Naš širokobriješki, braniteljski slogan “zajedno u ratu, zajedno u miru” nitko nema pravo razbijati  radi sitnih osobnih interesa. Kako 90-tih tako i 2023 godine, s narodom i za narod. Učimo iz povijesti, kako se ne bi ponovila. (kako kaže narod “jedni isti stradaju, jedni isti vladaju”) Branitelji su aktivni. govorimo, pišemo, sudjelujemo, upozoravamo… narod će birati a institucije će raditi svoj posao u korist naroda, u ime naroda će vladati, nikakvi pojedinci neće i ne mogu biti iznad naroda i  hrvatskih institucija.
HDZ na Dužicama i Privalju: Iziđimo na izbore u što većem broju kako bi izabrali legitimne predstavnike hrvatskog naroda | ABC

 

 

Kandidat za Predsjednika  Vlade Zapadnohercegovačke je  osoba koju je predložio Predsjednik GO HDZ i gradonačelnik Širokog Brijega. Bivšem Premijeru sretno djelovanje u Sarajevu u ime i za korist hrvatskog naroda u BiH.
Budućem Premijeru obilje blagoslova i mudrosti od Boga kako bi sve radio na slavu Božju i dobrobit svoga naroda i svih žitelja županije Zapadnohercegovačke.
Gradonačelniku grada Širokog Brijega uspješnu realizaciju usvojenog Proračuna i svih zacrtanih planova zajedno sa zaposlenicima i rukovoditeljima naših hrvatskih institucija.
Nikad ne zaboravite koliko krvi se prolilo kroz povijest da bi danas vi sjedili i odlučivali, imali na raspolaganju novac, resurse i budućnost svoga naroda. Velika odgovornost je u vašim olovkama i potpisima.
Do izbora….2024 sretno svima u zajedništvu i poštivanju. Za dobrobit naroda.
RB-HVO-a: Sretnu i blagoslovljenu Novu 2023.godinu svim ljudima dobra, čista i ponizna srca « OTPOR.Media
 Autor: Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading