Connect with us

Glazba

Živi povučeno u dvorcu u Irskoj, bogatija je od Adele i sve je iznenadila dolaskom na Grammy

Živi povučeno u dvorcu u Irskoj, bogatija je od Adele i sve je iznenadila dolaskom na GrammyŽivi povučeno u dvorcu u Irskoj, bogatija je od Adele i sve je iznenadila dolaskom na Grammy

“Watermark” u to vrijeme bio je meÄ‘u deset najuspjeÅ¡nijih u Europi, a sličan uspjeh ostvario je i album “Shepherd Moons” objavljen 1991. godine. Zadnji album “Dark Sky Island” objavila je 2015. godine.

Pjevačica je poznata po samotnjačkom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti i zato je mnoge iznenadila kada je u nedjelju došla na dodjelu nagrada Grammy.

Enya živi u dvorcu južno od Dublina, a prvi susjed joj je Bono Vox. Dvorac je za 2,5 milijuna dolara kupila 1997. godine i jedino društvo u dvorcu su joj mačke.

– Ne viđamo je često, živi u dvorcu poput kraljice. Ona je samotnjak – rekao je nedavno medijima njezin ujak Noel Duggan.

Jedinstven glazbeni izričaj 54-godišnja Enya godinama je gradila s producentom Nickyjem Ryanom i njegovom suprugom.

Snimala je na deset jezika, pa čak i na jeziku koji je sasvim izmiÅ¡ljen, a pjevala je i glazbene teme u “Gospodaru prstenova” .

Kraljica keltske glazbe, kako je često nazivaju, jedna je od najbogatijih glazbenica, njezino bogatstvo je veće i od Adelina i procjenjuje se na 91 milijun funti, što iznenađuje jer Enya nikada tijekom karijere nije bila na solo turneji.

Continue Reading