Connect with us

Nogomet

Zdravko Mamić poručio na Facebooku: Game over!

Savjetnik uprave GNK Dinamo Zdravko Mamić oglasio se na svom Facebook-profilu ovoga ponedjeljka. U zanimljivom postu popraćenom fotografijom, naveo je točno koliko je koji član stručnog stožera prve momčadi kluba dobio u zadnjih 20 mjeseci. Do u lipu!

Zašto je to učinio? Jasno, zbog novonastale situacije u klubu u kojoj su se igrači i struka usprotivili rezanju plaća uslijed krize koju je izazvao koronavirus. Dok je radna zajednica zajedno s drugom momčadi i ostalima pristala na nove uvjete, prva momčad i njen stručni stožer to nisu učinili.

Sumarno, potjeran je čitav Bjeličin popratni tim, a tek treba vidjeti kako će se sve skupa rasplesti u narednim danima.

 

Post Zdravka Mamića pogledajte u nastavku:

– Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 tisuća kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci.

Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over.

 

 

Sportske novosti

Continue Reading