Connect with us

Ostali sportovi

Wilder ga ‘uspavao’, sudac mu već brojao, ali onda je Fury napravio čudo

Često je na udaru kritika zbog svoje nedotjerane tehnike, ali Deontay Wilder tu ‘rupu’ redovito uspijeva popuniti strašnim udarcima iza kojih se očito skriva jedna nevjerojatna snaga.

Wilder ga ‘uspavao’, sudac mu već brojao, ali onda je Fury napravio čudotportal

‘Brončani bombarder’ je do borbe s Tysonom Furyjem imao 39 nokauta iz 40 borbi, a kako prenosi Fightsite.hr, ‘Kralj Cigana’ je u noći sa subote na nedjelju postao tek drugi čovjek koji je s njim dogurao do odluke sudaca. Bermane Stiverne je bio prvi, ali je Wilder u njihovom revanšu unutar samo jedne runde uspio završiti kanadskog teškaša. Tako da je zapravo Fury trenutno jedini borac koji nije izgubio i koji je preživio bombe 33-godišnjeg Amerikanca.

No, bio je Wilder u Los Angelesu jako blizu još jednog prekida. U devetoj rundi sjajnog dvoboja je po prvi puta u meču rušio svog izazivača, da bi isto ponovio i u posljednjoj, ali na jedan puno brutalniji način.

Pravo je čudo što se Fury nakon jedne strašne kombinacije uspio pridići i dočekati meč na nogama. Wilder je povezao dva udarca, Britanac se srušio, djelovao beživotno, a onda se u posljednjoj sekundi brojanja uspio vratiti na noge i odvesti meč do odluke koja je bila podijeljena (115-111, 110-114, 113-113) te nam je donijela neriješeni ishod i vjerojatno njihov novi susret.

Continue Reading