Connect with us

Ekonomija

Vlada HNŽ najavila financijsku pomoć za potresom pogođena područja Hrvatske

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg uputio je jutros pismo sućuti i potpore županu sisačko-moslavačkom Ivi Živiću i najavio konkretnu financijsku pomoć za potresom pogođeno područje Petrinje, Gline i Siska, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

“Duboko potresen snimkama i vijestima s potresom pogođenih prostora Sisačko-moslavačke županije, dopustite mi na ovaj način iskazati Vam izraze duboke sućuti, razumijevanja i potpore, kako u svoje osobno, tako i u ime svojih kolega iz Vlade i svih žitelja Hercegovačko-neretvanske županije.

Naše misli i molitve su s vama i s pukom Petrinje, Gline, Siska i svih pogođenih prostora. Dobro poznajući snagu, vjeru i neslomljivu volju našega naroda, uvjeren sam kako će ponosni i radišni narod stradaloga prostora imati upravo snage, vjere i volje prevladati i ovaj strašni životni izazov”, poručio je Herceg u svom pismu.

Dodao je kako će Vlada HNŽ-a već će na prvoj sljedećoj sjednici donijeti odluku o izdvajanju konkretne financijske pomoći Sisačko-moslavačkoj županiji. /HMS/

Continue Reading