Connect with us

Scena

Višestruke državne prvakinje kod gradonačelnika Kraljevića

Gradonačelnik Miro Kraljević primio je širokobriješke mažoretkinje, višestruke prvakinje Bosne i Hercegovine, njih 60 predvođenih voditeljicom, trenericom i koreografkinjom Marijom Topić Ramljak.

Gradonačelnik Kraljević je čestitajući mažoretkinjama na veoma uspješnom nastupu u Parizu i osvajanju titule naslova državnih prvakinja rekao: „Vi ste zaista ponos našega grada, a osim brojnih uspjeha koje postižete plijenite i svojom ljepotom, te ste postali ono bez čega bi teško bilo zamisliti Grad Široki Brijeg i brojne kulturno-zabavne i športske manifestacije koje se održavaju u našem gradu“. Voditeljica, trenerica i koreografkinja Marija Topić Ramljak zahvalila je gradonačelniku na razumijevanju i potporu koju im pruža, a u znak zahvalnosti mažoretkinje su gradonačelniku Kraljeviću poklonile suvenire kao uspomenu s nedavne turneje u Parizu.

Prijam širokobrijeških mažoretkinja priređen u povodu uspješne sedmodnevne turneje u Francuskoj i osvajanja titule apsolutnih državnih prvakinja. Naime, polovicom svibnja mažoretkinje Grada Širokog Brijega bile su na turneji u Parizu, gdje su sudjelovale na međunarodnom festivalu orkestara i mažoretkinja. Nakon uspješnog nastupa u Parizu mažoretkinje Grada Širokog Brijega dobile još nekoliko ponuda za turneje, od kojih neke, prema riječima voditeljice Marije Topić Ramljak, zvuče nestvarno. Mažoretkinje Grada Širokog Brijega su na državnom prvenstvu održanom početkom svibnja u Čapljini u 14 kategorija osvojile čak 13 zlatnih i jednu srebrenu medalju. bpz.ba

Continue Reading