Connect with us

Nogomet

VELIKO SRCE MARIJA MANDŽUKIĆA:

Posjetio svoju Marsoniju i iznenadio ih vrijednim poklonima

Autor:  tropolje.info

Posjetio je klub u kojem je ponikao, ali nije došao praznih ruku.

Hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, rijetko se pojavljuje u medijima, tako da se o njemu uglavnom i ne zna previše. No, geste poput ove otkrivaju kako je to čovjek s velikim srcem. Naime, Madžukić je svoj godišnji odmor odlučio dijelom provesti i u svojem rodnom kraju, pa je usput posjetio i klub u kojem je ponikao, Marsoniju, ali nije došao praznih ruku.

Čovjek koji je u karijeri nanizao mnoge velike klubove, od našeg Dinama preko Wolfsburga, Bayerna, Atletica do sadašnjeg Juventusa nije zaboravio svoje korijene, Slavonski Brod i svoju Marsoniju. Neki će se možda sjetiti kako je Mandžukić pomagao i stradalima u katastrofalnim poplavama, a svojim Brođanima odlučio je pomoći još jednom. Mario je klubu donirao mnogo oprema od kopački, lopti, markera, majica i ostale opreme za trening, prenosi portal Sportalo.

Mandžo je s klupe odgledao trening Brođana, a po njegovom završetku se kao pravi profesionalac sa smiješkom fotografirao sa svim zainteresiranima kojih je naravno bilo zaista mnogo. Ostao je i u kratkom druženju sa igračima, s mnogima od njih je i od ranije u vrlo dobrim odnosima. Iako ne traži, dapače izbjegava javne napise o tome, vrlo često sudjeluje u sličnim akcijama humanitarnog karaktera.

  tropolje.info

Continue Reading