Connect with us

Ostali sportovi

Veliki dvoboj Miočića i Cormiera sve je bliže: Stipe će ići žestoko

Još nas samo nekoliko tjedana dijeli od velikog revanša koji su svi ljubitelji slobodne borbe čekali više od godine dana. Stipe Miočić će u glavnoj borbi UFC-a 241 pokušati ponovno postati UFC prvak u teškoj kategoriji u meču protiv velikog rivala Daniela Cormiera. Ovaj je dvoboj komentirao i analizirao MMA velikan koji je nedavno otišao u mirovinu Chael Sonnen, piše fightsite.hr.

 

“Američki gangster” smatra da nas očekuje potpuno drugačiji meč od onog prvog, koji se dogodio prošlog ljeta na UFC-u 226. Tada je Cormier slavio prekidom već u prvoj rundi.

“Mislim da ćemo vidjeti potpuno drugačiju borbu. Zaista to mislim. Hoćemo li dobiti drugačiji ishod? To neka njih dvojica riješe. Ali mislim da ćemo ovaj put dobiti duži meč”, smatra Sonnen.

Njegova teorija zaista ima mnogo smisla jer je prvi dvoboj završen ekspresno ponajviše radi Miočićeve neopreznosti. Stipe je od početka zagospodario Octagonom pa se vrlo brzo previše opustio. Iskusni DC je to znao iskoristiti, ali i kapitalizirati onim desnim krošeom koji je “Vatrogasca” poslao na pod.

Continue Reading