Connect with us

Nogomet

– U Ljubuškom održan Dan zajedništva, ponosa i sreće –

– U Ljubuškom održan Dan zajedništva, ponosa i sreće –

 

 

Sinoć je u Gradskom parku u Ljubuškom održan Dan zajedništva, ponosa i sreće u sjećanje na dan veličanstvenog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon povijesnog prošlogodišnjeg rezultata na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a koji bi nakon ovogodišnjeg obilježavanja trebao postati tradicionalan.

 

U parku se okupilo više stotina ljudi obučenih u prepoznatljive kockice kako bi obilježili Dan zajedništva, pokrenut na inicijativu izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića. Ovo je bio središnji događaj za Bosnu i Hercegovinu, te se Ljubuški tako priključio mnogobrojnim gradovima diljem Republike Hrvatske koji su također proslavili ovaj dan. Događaj je organizirala Udruga „Uvijek vjerni BiH“.

 

Ulice Ljubuškog bile su preplavljene navijačima Hrvatske te se još jednom pokazalo da se emocije, sreća i zajedništvo iskazuju onda kada je to najpotrebnije. Za glazbeni dio programa bila je zadužena grupa „Neretva“ iz Mostara dok je za one najmlađe navijače bio osiguran bogat zabavni program uz vlakić koji je vozio kroz središte grada, maskote s poklonima za djecu i bojanje lica.

 

Događaju je nazočio i gradonačelnik Grada Ljubuškog Nevenko Barbarić i predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, te je gradonačelniku uručena krunica s motivima Udruge „Uvijek vjerni BiH“.

 

Iz Udruge „Uvijek vjerni BiH“ su iskoristili ovu prigodu kako bi se zahvalili svima koji su na bilo kakav način doprinijeli u organizaciji ovog događaja te poručili kako se vidimo iduće godine na isti dan.

 

 

 

 

 

Uvijek vjerni BiH

 

 

 

Continue Reading