Connect with us

Scena

Tomislav Karamarko medijski najzastupljeniji političar tijekom studenog “jeli to ZNAK” ovog vremena

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko medijski je najzastupljeniji političar tijekom studenog, pokazalo je istraživanje provedeno na stranici GoSucker.

Na drugom mjestu je Božo Petrov, a odmah iza njega slijedi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Zanimljivo je da se predsjednik SDP-a Zoran Milanović, koji je bio medijski najzastupljenija osoba u listopadu, u studenom nalazi tek na 4. mjestu.

Pored Zorana Milanovića, tijekom predizbornog mjeseca listopada najzastupljeniji je bio Tomislav Karamarko, slijedili su Vesna Pusić i Božo Petrov.

U samo mjesec dana, Tomislav Karamarko, Bože Petrov i Kolinda Grabar Kitarović na listi medijski najzastupljenijih političara pretekli su Zorana Milanovića.

Zanimljivo je da se o Tomislavu Karamarku tijekom studenog najviše pisalo na njemu nesklonim portalima Telegram i Dnevno iz čega se nameće i zaključak o razlozima ovakvog postizbornog skoka.

Na stranici www.gosucker.com prikazuju se najnovije i najpopularnije vijesti sa svih hrvatskih portala. Vijesti je moguće pretraživati u realnom vremenu. Posebnost strenice je mogućnost kreiranja mail upozorenja ukoliko se pojavi neka nova vijest ovisno o traženom pojmu. Političari često koriste opisanu funkcionalnost za praćenje medijske zastupljenosti.

Ukoliko želite provjeriti zastupljenost političkih stranaka, kliknite na poveznicu medijska zastupljenost.

 

M.M. tropolje.info

Continue Reading