Connect with us

Nogomet

To je neprofesionalno i bez poštovanja!

Hrvatski nogometni stručnjak Niko Kovač (46), koji će od iduće sezone voditi njemačkog velikana Bayern, otkrio je kako je poziv iz Münchena dobio u četvrtak.

U Eintracht je stigao u ožujku 2016. godine te ga je spasio ispadanja. Prošle sezone je Eintracht s Kovačem završio na 11. poziciji Bundeslige, dok je ove sezone ostvario veliki iskorak i trenutačno je peti na ljestvici te se bori za plasman u Ligu prvaka.

Niko Kovač je kao igrač boravio u Bayernu od 2001. do 2003. godine te u 34 nastupa u Bundesligi postigao tri pogotka. U Bayernovu dresu su Niko i njegov brat Robert osvojili Interkontinentalni kup 2001. godine i naslov prvaka Njemačke 2002.

Eintrachtov sportski direktor Fredi Bobic je istaknuo kako će klub poštovati Kovačevu odluku, ali i kritizirao bavarskog velikana.

– Poštujemo Nikinu odluku, iako smo iznenađeni. Međutim, Bayern je pokazao nepoštovanje. Bilo je to vrlo neprofesionalno. Znali smo da postoji interes za našeg trenera na što smo ponosni, ali postupak Bayerna je iznimno upitan. Napravili su posao i mislili su samo na sebe – poručio je Bobic./

Continue Reading