Connect with us

Kultura

Tjedni Komentar … Zapovjedniče Dragane Konta ustrajno do pobjede u Hercegbosanskoj županiji..

Izborna kampanja uzima zamah, a ja sam ponosan da kao branitelj i ratni Zapovjednik mogu dati javnu potporu mojim prijateljima Zapovjednicima koji vrlo dobro znaju cijenu slobode i političkih nacionalnih prava hrvatskoga naroda u BiH. Najbolju izbornu braniteljsku dijagnozu je dao  general Zbora HVO Stanko Baja Sopta riječima “HVO je Hrvatski narod i točka”  i  to je istina, a HDZ I HNS je institucija koja to izvršava programski.

                 “HVO je Hrvatski narod.

 

Iskazujem punu potporu ratnom Zapovjedniku i nositelju Županijske liste HDZ HNS Draganu Konti. Kako slogan i kaže “ustrajno do pobjede”  istina HBŽ je najbogatija hrvatskim višestranačjem te nemam pravo ni braniteljsko ni ljudsko kritizirati, ali imam pravo pozvati na ozbiljnost sukladno prijetnjama  bjelodane stvarnosti, te da svi jednoglasno  kako dolikuje damo punu potporu našoj kandidatkinji za Člana Predsjedništva iz reda Hrvatskoga naroda,  gđi. Borjani Krišto  To su potrebe zajedništva, kada se čovjek uzdiže iznad osobnog razmišljanja  radi političkog interesa hrvatskoga naroda.
Upravo se sjetih situacije kada je dr Ivić Pašalić nazvao Branimira Glavaša i ponudio mu pomoć, a Glavaš se začudio jer je bio ključni čovjek u “rušenju” Ivića Pašalića. na Izbornom Saboru. nakon što je to napomenuo Pašalić je odmahnuo i odgovorio ” to je bilo drugo vrijeme”  Tako i ova naša politička situacija je na izgled jako komplicirana, a ako primjenimo Petkov poučak   ” svi su u pravu” a nakon izbora su Koalicije  i tada je sve drugačije.. Iskreno rečeno, dobro je da ima opozicija i pozicija.  Original je bolji od bilo kakve kopije.  Tu sam jasan …HDZ je original  i tu ćemo se složiti.
Nikako mi nije jasan ponovni povratak Matkovića i Narodne stranke radom za boljitak.. Ako imate još i SDP  tada je jako važno ozbiljno  i bez velikog usitnjavanja u ključnim nacionalnim situacijama.. Nije dobro za naš hrvatski narod u BiH.
Na kraju želim poslati poruku svima u Hercegbosanskoj županiji ….potomcima roda hrvatskoga …vjera Vam je puka Hrvatskoga.

Tjedni Komentar … Zapovjedniče Dragane Konta ustrajno do pobjede u Hercegbosanskoj županiji..

Autor objave:
Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading