Connect with us

Kultura

Tjedni komentar..Političar za 21.Stoljeće dr. Davor Pranjić, dopredsjednik Republike Srpske

..Odavno na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini nismo imali jednostavnijeg a svestranijeg političara od dopredsjednika Republike Srpske Dr. Davora  Pranjića  koji je motivator i strateg u pravom smislu, političar novog vremana,  neopterećen prošlosti, čvrsto vezan za povijesni korijen identiteta i opstanka. Tako se to radi….. u kratkom vremenu se pozicionirao kao lider svoga naroda na prostoru entiteta Republika Srpska u BiHPranjić: Nozbiljni pokušaji članova CIK-a da ubace lažnu vijest

                dr. Davor Pranjić,                                         dopredsjednik Republike Srpske

Upravo objavljujemo nešto što do sada nitko  nije prezentirao…poglavlje (novo) kulturno sportske baštine Hrvata na prostoru sadašnjeg entiteta republika Srpska u Bosni i Hercegovini. Prezentiramo mali gradić koji je  prepoznatljiv po nogometnim talentima i zvijezdama. Veoma dobar i učinkovit način očuvanja kulturne baštine i poticaja za mlade, nove naraštaje.  To su “osvježenja” i nove vrijednosti koje produciraju dobre međuljudske odnose, poštivanje talenta i uspjeha.  Čestitke Dr. Davoru Pranjiću što otvara nove staze, promovira kulturno povijesnu i sportsku baštinu, prezentira javnosti istinske vrijednosti koje spajaju i uvažavaju svaku različitost u bilo kojem smislu.
Kako prepoznajemo dobro… pa po plodovima, koji su plemeniti i uzoriti.

                                Derventa

DERVENTA Majci koja je ostavila dijete na -5 stupnjeva prijeti kazna od tri godine zatvora | Hercegovina.Info
DERVENTA.Gradić od 20000-tak tisuća stanovnika dao je 8 reprezentativaca Hrvatske i BiH,Švicarske…ĆORLUKA,TOKIĆ ,BREKALO,PRCIĆ,ORŠIĆ,VRDOLJAK,OMERAGIĆ,IVUŠIĆ….rođeni u Derventi ili su im roditelji rođeni Dervenćani,a oni zbog ratnog vihora rođeni negdje drugdje.

Autor:Milijana-Fox-Marić

Autor OBJAVE:Milijana-Fox-Marić

Continue Reading