Connect with us

Kultura

Tjedni komentar… Gradonačelniče Kraljeviću, Široki Brijeg je bastion HDZ-a , trebaš se kandidirati još ovaj mandat za Gradonačelnika.

Nije tajna kako je prijestolnica HDZ-a Zapadnohercegovačka županija, a Široki Brijeg bastion, uz dužno poštovanje vrhunskoj organizaciji Vlade ŽZH-a i njenog Predsjednika Predraga Čovića. Iskreno, svojim kapacitetima je iznad dužnosti koju obnaša, obdaren organizator koji čak savjetuje svoje savjetnike. Odličan tim ministara raspoređen po utvrđenom ustroju.
Priopćenje za javnost s 30. sjednice Vlade ŽZH - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu
Istaknuti treba Ministricu financija i dopredsjednicu Vlade ZHŽ Blagicu Leko, koja uspješno koristi prednosti timskog rada, a mi branitelji smo ponosni na svog ministra Mladena Begića. Svoj kvalitet su pokazali ministri  Sesar i Širić iz Posušja, Pejić i Perić iz Gruda te Bebek iz Ljubuškog, kao i Lasić iz Širokog Brijega.
Aktualna tema su nadolazeći lokalni izbori,  a Ljubuški je politički najaktivniji u čitavoj BiH pa pomislih da bi bilo dobro napisati knjigu o političkom timskom radu Tonija Kraljevića i ekipe, te o plodovima koje ostavljaju i po kojima će biti zapamćeni.Ministar Vlade (Finansija) Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljević “dobio” poklon od Branitelja za svoj rad !… – tropolje.info
Što se tiče lokalnih izbora, Vedran Markotić ide za gradonačelnika Ljubuškog, u Posušju Ante Begić je već gotova stvar, obnovljeni stabilni HDZ BIH sa Ivanom Pavkovićem Svilićem, ide se pravim putem  autohtonog izvornog HDZ-a u BiH… u Grudama Ljubo Grizelj može još jedan mandat, ima dobru ekipu i zna svoj posao, a originalan domaćin. Od srca potpora. I eto me na Širokom Brijegu…ustajem i priznajem, kad vjetar krene sa Širokog ide svim hrvatskim prostorima u BiH, a gradonačelnik Miro Kraljević Bilarević kao kamen zaglavni. Poruku odašiljem u ime odlikovane Prve dragovoljačke postrojbe Poskok bojne Poskoci HVO Široki Brijeg: ” Miro Kraljeviću ovaj put Vas molimo da prihvatite kandidaturu za Gradonačelnika”
Tjedni komentar…”padne” li Gradski odbor HDZ BiH Široki Brijeg, pada i hrvatsko zajedništvo i Miro Kraljević a legaliziraju se organizatori HVO bez postrojbi – tropolje.info
Čović nizao obećanja u Širokom Brijegu - Dnevni.ba

 

Continental BiH - Onama

Autor objave: Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading