Connect with us

Scena

Suprug joj prigovorio što je djecu ostavila na čuvanje novoj ljubavnici, no požalio je iste sekunde

Majka četvero djece Lakeisha Regina LeGrand (31) pokušala je unakaziti svog supruga nakon što joj je on prigovorio zato što je njihovu djecu ostavila na čuvanje svojoj novoj ljubavnici. Ona je, naime, nedavno otkrila suprugu s kojim je bila osam godina u braku da je privlače žene, no nastavili su živjeti zajedno u domu na Floridi.Suprug joj prigovorio što je djecu ostavila na čuvanje novoj ljubavnici, no požalio je iste sekunde Majka je nakon toga počela izlaziti s jednom djevojkom iako je još živjela sa svojim suprugom, prenosi Vecernji.hr

Njezinom suprugu to se nije svidjelo i zamolio ju je da svoju novu djevojku ne dovodi u njihovu kuću ni u blizinu njihove djece.

No, u nedjelju je muž otišao iz kuće i kasnije se vratio. Kada je razgovarao s djecom, ona su mu priznala kako ih je čuvala majčina nova djevojka dok nje nije bilo kod kuće.

On je nakon toga prigovorio svojoj supruzi zbog čega je ona pobjesnila. Postala je nasilna, galamila je i počela bacati kutije na njega. Tada je rekla jednom djetetu da joj donese neki izbjeljivač što je dijete odbilo. No, ona je zatim otišla u kupaonicu, uzelaizbjeljivač, otvorila ga i njime poprskala supruga po licu.

Još se ne zna kakve je ozlijede muškarac pretrpio, a ona je odmah uhićena i prijeti joj zatvor od 15 godina.

Continue Reading