Connect with us

BiH u EU

Stjepan Bošković novi predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a

Stjepan Bošković novi predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana konstituirajuća sjednica novog saziva Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Sjednicu je otvorio najstariji član novog saziva, Rafael Gagro, koji je uz predloženi Dnevni red, predložio i novog kandidata za predsjednika ŽO HDZ-a BiH HNŽ.

Potporom većinom glasova nazočnih članova, za predsjednika Županijskog odbora izabran je Stjepan Bošković, načelnik općine Stolac i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Stolac.

Bošković se zahvalio na ukazanom povjerenju, te je predložio da se tijela Županijskog odbora imenuju na jednoj od sljedećih sjednica, dok se obave konzultacije svih predsjednika općinskih odnosno gradskih organizacija HDZ-a BiH, te da se predstavi program rada za naredno razdoblje.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović čestitao je novoizabranom predsjedniku Boškoviću, te je uz iskazanu potporu, pozvao sve članove na zajednički i sadržajniji rad u narednom mandatu. Napomenuo je kako se mora voditi računa i o vođenju političkih pregovora te iskazao potrebu da novi saziv imenuje kvalitetno političko tijelo koje će voditi takve procese./

Continue Reading