Connect with us

Rukomet

SRBI MOLE POMIĆ: Braćo Hrvati, navijajte za nas, možda i mi Vama pomognemo

IAKO bez izgleda za plasman u polufinale Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj, Srbija se utakmicama protiv Francuske i Bjelorusije u zagrebačkoj Areni želi dostojanstveno oprostiti EUR-a. S Francuzima igraju sutra (18:15), a s Bjelorusima u srijedu (16:00).

Izbornik srpske reprezentacije Jovica Cvetković optimističan je pred sutrašnji meč s francuskom izabranom vrstom. Istaknuo je kako bi Orlovi, uz podršku hrvatske publike, mogli parirati Trikolorima.

“Unatoč pobjedi, stekao sam dojam kako su Francuzi sinoć protiv Šveđana imali podosta problema. Realno su nekoliko svjetlosnih godina ispred nas, ali imaju svojih slabosti. Uvjerili smo se u njihove mane i pokušat ćemo ih kapitalizirati. Očekujem od naše braće Hrvata da nas podrže“, izjavio je za Srpski rukometni savez.

U slučaju pothvata Srbija bi značajno pripomogla Hrvatskoj na putu do završnice Europskog rukometnog prvenstva. Cvetković najavio je bespoštednu borbu.

“Napravit ćemo sve kako bismo spasili svoj obraz. Ne bih imao ništa protiv i da pomognemo Hrvatskoj da se kroz naš rezultat plasira u polufinale. Hrvati su mi bliži negoli Francuzi jer su na braniku rukometa koji je stvaralački i koji stvara emocije.

Hrvatima će dobro doći i što Francuze namjeravamo izmoriti. Ne izlazimo na parket samo da odigramo utakmicu, već da pružimo sve od sebe. Svjesni smo da je Francuzima utakmica s nama bitna za polufinale, ali s naše strane nema predaje. Do kraja igramo za svoju zemlju Srbiju i nas same”, kazao je zaključno izbornik Srbije Jovica Cvetković

Foto:Novosti.rs

Rezultati by SofaScore

Continue Reading