Connect with us

Ostali sportovi

SRBI I DALJE NEGIRAJU – AKO JE I BILO DVOJBE:

Legendarni hrvatski trener: Đokoviću je majka Hrvatica!

Autor: I.K. tropolje.info

Pilić se u razgovoru prisjetio i kako ga je Novak Đoković nagovorio da preuzme treniranje srbijanske reprezentacije koja je onda osvojila Davis kup, što je u Srbiji, navodi list, izazvalo dosta prašine jer je Pilić Hrvat.

Legendarni hrvatski trener Nikola Pilić dao je zanimljiv intervju za slovenski list “Dnevnik” u kojem je progovorio o tome kako je osvajao Davis Cup na klupi tri različite reprezentacije (Hrvatske, Njemačke i Srbije), kao i otkrivanju mladih talenata poput Borisa Beckera i Novaka Đokovića, a otkrio je i talent Martine Hingis kada je imala samo 14 godina.

Pilić se u razgovoru prisjetio i kako ga je Novak Đoković nagovorio da preuzme treniranje srbijanske reprezentacije koja je onda osvojila Davis kup, što je u Srbiji, navodi list, izazvalo dosta prašine jer je Pilić Hrvat.

“Nazvao me je Đoković koji je od mene naučio igrati tenis. Možda ne znate da je njegova majka Hrvatica. A ja sam profesionalni trener, ne zanima me tko je Hrvat, Srbin, Amerikanac ili Rus, moj posao je treniranje”, kazao je Pilić i tako potvrdio ono o čemu smo mi već pisali, i što velik dio javnosti u Hrvatskoj i zna da mu je majka Hrvatica iz Vinkovaca, kao da mu je i otac porijeklom Crnogorac.

Za razliku od Srbije u kojoj navijači Noletovu majku nazivaju Srpkinjom iz Hrvatske.

>>> Kad nitko nije želio pomoći Marinu Čiliću, pomogao mu je Novak Đoković

Continue Reading