Connect with us

Ljubav

Sakrila se pod krevet da provjeri vara li je dečko, a onda doživjela dvostruki šok

Priča o djevojci koja je sumnjala da je  dečko vara pa se sakrila pod krevet da potvrdi svoje sumnje, već neko vrijeme kruži internetom. Doživjela je dvostruki šok  


Željela je  testirati koliko je njen dečko  posvećen njihovoj vezi i što osjeća prema njoj pa je napisala pismo u kom kaže da je veza gotova, da joj je dosta svega i ne vidi smisao u nastavku njihove veze.

Sve što je željela je vidjeti njegovu reakciju.

Kada je završila sa pisanjem pisma, ostavila ga je na stolu pa se sakrila ispod njegovog kreveta i čekala.

Njen partner je stigao kući, ušao u sobu i počeo čitati pismo. Kada je završio, djevojka nije mogla da vjeruje što čuje. On je zviždujkao i uzeo telefon. Čula ga je kako govori:

“Halo, ljubavi. Dolazim kod tebe. Budala je napokon shvatila da je varam i otišla je. Kakva je greška bila ta veza, sretan sam što je kraj. Kajem se samo što tebe ranije nisam sreo. Vidimo se uskoro!”

Djevojka je bila u šoku. Njen dečko je skupljao stvari po sobi. Kada je izašao iz stana plačeći je ispuzala ispod kreveta. Na stolu se nalazilo još jedno pismo.

“Ludice jedna, sljedeći put kad me pokušaš nasamariti, uvjeri se da ti noge ne vire ispod kreveta. Otišao sam do trgovine. Vidimo se uskoro, ljubavi.”

Continue Reading