Connect with us

Kultura

Roško Polje: “Slučajnost je Božje djelo bez potpisa!”

Kip Djevice Marije donijela je u naš ured jedna gospođa kao zahvalu…Kratko nakon toga fra Đoka je došao u ured i iznenađeno upitao: “Otkud kip? Baš sam se spremao naručiti Gospin kip i stavit ga kao zahvalu kod crkve u župi” (Roško Polje), navode u Kapi ljubavi.

Slučajnost ili ne?!

Kažu da nema slučajnosti i da je slučajnost Božje djelo bez potpisa!

Čudo! Vjerojatno da…Žena donosi kip baš u danima kad fra Đoka u svojim mislima ima plan …U ove dane neizvjesnosti, kad smo svi u strahu za svoje najmilije, naš fra Đoka kame: “Bog nas čuva i Majka Božja, moramo vjerovati da će sve biti dobro!”

U ove dane kad nas pozivaju da zaplješćemo za medicinsko osoblje, fra Đoka kaže da umjesto toga molimo za njih, da umjesto pljesak sklopimo ruke da ih Majka Božja prekrije svojim plaštem ljubavi, da im podari snagu! Da svima nama da strpljenja, jer sve ce proći! A pljeskat ćemo, ako Bog da uskoro, sretni jer su ovo samo bile kušnje!

Jučer je fra Đoka s prijateljem završio obećanje Majci! Kip sa zahvalom postavljen je! Vjerujmo da će sve biti dobro, čuvajmo se i čuvajmo jedni druge! I zahvaljujmo na svakom danu, na svakom daru, na životu! Zahvaljujmo jedni na drugima! Ostanimo u svojim domovima, u molitvi jedni za druge!❤

Duhovno-humanitarna udruga Kap ljubavi 

00

Continue Reading