Connect with us

Nogomet

Ronaldo: Messi će osvojiti Zlatnu loptu za ovu godinu

Poznato je da je Cristianu Ronaldu iznimno stalo do individualnih nagrada, no ne vjeruje da će treću godinu zaredom osvojiti Zlatnu loptu, već tu prednost daje svojem najvećem rivalu Leu Messiju.

Portugalac je osvojio nagradu zadnje dvije godine, ali smatra da je Argentinac, koji je osvojio trostruku krunu s Barcelonom, favorit.

“Ovaj trofej temelji se na glasovima, a Messi je osvajao titule, Ligu prvaka i La Ligu. Gledajući po individualnom nastupu imao sam vjerojatno najbolju sezonu u karijeri, bio sam najbolji strijelac u Europi”, rekao je Ronaldo za ITV i dodao:

“Dijelimo pozornicu u Fifi posljednjih osam godina. Nitko u prošlosti to nije napravio, samo nas dvojica. Imam dobar odnos s njim, nismo prijatelji, ali poštujemo se.”

Ronaldo vjeruje da može do nove Zlatne lopte u budućnosti.

“Pa mlad sam. Mislim da mogu opet osvojiti. Želim igrati još šest, sedam godina, vjerujem da mogu uzeti još momčadskih titula jer ako to ne uspijete, ne možete osvojiti individualnu nagradu”, rekao je Ronaldo, prenosi Goal.

Aktualni osvajač Zlatne lopte progovorio je o svojem privatnom životu, odnosno postoji li ona prava za njega.

“Imam nekoliko onih pravih, još to moram dokučiti. Neke znaju da kandidiraju. No budimo ozbiljni, nije lako. Znam 50 posto žena koje mi prilaze jer žele biti u središtu pažnje, to je normalno. Sve slavne osobe imaju taj problem. Ali samopouzdan sam čovjek, visok sam, imam sve zube, lijepo tijelo”, navodi Ronaldo tropolje.info

Continue Reading