Connect with us

Ostali sportovi

Radoš i Beroš – velika imena hrvatskoga taekwondoa!

Pedeset godina hrvatskoga taekwondoa – Nemjerljiv doprinos duvanjskih športaša!

Danas Hrvatski taekwondo savez slavi 50 godina postojanja! Jutros je na pročelju Gornjogradske gimnazije na Trgu sv. Katarine postavljena spomen ploča jer je 1968. godine ispred škole na današnji dan održan prvi trening koji je vodio pokojni majstor Park Sun Gje!

Nakon toga je gradinačelnik gosp. Milan Bandić organizirao svečani domjenak u palačiDverce gdje su uručene nagrade i priznanja osvajačima medalja s Europskog prvenstva u Rusiji!

Čast nam je i veselje kao Hrvatice u srcu, a Duvanjke u duši, bilo nazočiti lijepom skupu na kojem je predsjednik svjetske federacije Dr Choue gradonačelniku dodjelio počasni crni pojas!

Prvu medalju za Hrvatsku osvojio je moj otac Ivan Radoš 1992., a zadnje dvije Vaše Iva Radoš i Kristina Beroš. Pozdrav od srca! – stoji to u dopisu koji su čitateljima Tomislavcityja poslale naše tekvandoašice iz Zagreba Iva Radoš i Kristina Beroš.

Hvala im uz želju da i dalje budu uspješne hrvatske športašice i ponosne Duvanjke, Hrvatskome taekwondo savezu upućujemo iskrenu čestitku u povodu velikoga jubileja!

Iva Radoš i Kristina Beroš/Tomislavcity 

Continue Reading