Connect with us

Ekonomija

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i dopredsjednica Filipović posjetili Općinu Žepče

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Dragan Čović te dopredsjednica Darijana Filipović danas su posjetili Žepče, gdje su održali radni sastanak s načelnikom Matom Zovkom.

Dužnosnici su tijekom sastanka razgovarali o razvoju gospodarskih prilika na području općine Žepče, ističući važnost provedbe projekata koji će doprinijeti ekonomskom napretku, otvaranju radnih mjesta i općem razvoju lokalne zajednice. Istaknuto je kako je ključno stvoriti povoljno okruženje za investiranje te nastaviti rad na stvaranju energetske neovisnosti općine.

Načelnik općine Žepče Mato Zovko izrazio je zadovoljstvo posjetom i podrškom dr. Čovića, naglašavajući kako je suradnja između lokalnih i viših razina vlasti ključna za ostvarivanje razvojnih ciljeva. Poseban naglasak stavljen je na ključne infrastrukturne projekte usmjerene na unaprjeđenje gospodarskog stanja i prilika.

Sastanku su nazočili i direktor Hrvatske pošte Mate Rupčić, v.d. generalnog direktora Elektroprivrede HZ HB Drago Bago te v.d. generalnog direktora HT Eronet-a Goran Kraljević.

Continue Reading