Connect with us

Magazin

Predsjednički “Nastup” Predsjednika Vlade HNŽ-a dr.sc Nevenka Hercega

“Sučeljavanje” HDZ-ovca Hercega i Republikanca Bevande u HNK Mostar dr.sc Nevenko Herceg Slikovni rezultat za nevenko hercegje pokazao “kako se treba ponašati Hrvadski političar “dobronamjerno i iskreno a nad sve korektno” zanimljivo je da bi takav stav trebao imati “Odvijetnik” Bevanda  “bravo PREDSJEDNIČE HERCEG tropolje.info

U foajeu HNK Mostar sinoć se dogodilo prvo javno “sučeljavanje” HDZ-ovca Nevenka Hercega i “Republikanaca” Slavena Bevande. Čekajući početak predstave “Logorijada” Herceg je Bevandi prigovorio kako “udaraju nisko, ispod pojasa”, te da nije istina da izbjegava javno sučeljavanje s njima.- Kad god hoćete i gdje god hoćete, samo se ispričajte za one pamflete, kazao je Herceg Bevandi.- Može, odgovorio je Bevanda.

 dr.sc Nevenko Herceg je pokazao i ljudske kvalitete “dobronamjernim i prijateljskim ponašanjem” drago mi je da je to od običnih ljudi prepoznato”

Supruga premijera HNŽ, na to je, kako piše Hrvatski Medijski Servis, u šali primjetila kako na Hercega treba ići netko oštriji, primjećujući kako je Bevanda blag.

Slaven Bevanda, inače je nositelj liste HRS-a za federalni parlament, dok je Herceg nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ.

– Pa ne mogu ja na njega, ja bih trebao na susjedu Jelku, ( Miličević) uzvratio je Bevanda.

– Za dobrim konjem se prašina diže- komentirao je optužbe na račun Hercega ravnatelj HD “Herceg Stjepan Kosača” Danijel Vidović. – Gdje će te na njega?, branio je Hercega Vidović.

Bevanda je na kraju Hercegu samouvjereno poručio: “Bez nas nećete moći formirati vlast u HNŽ-u.”

Iako suprostavljeni u mišljenjima o politici  HDZ-ovac Herceg i Republikanac Bevanda, vjerujemo, bili su suglasni u jednom- sinoćnja predstava “Logorijada” redatelja Ivana Lea Leme i dramaturga Dragana Komadine, bila je jedna u nizu izvrsnih ostvarenja HNK Mostar. TROPOLJE.INFO ”

Continue Reading