Connect with us

Ekologija

Predsjedniče sazovi Središnji odbor, HDZ-e “krvari” a “žive rane” se množe.

Nađi “lijek” žurno Predsjedniče!  zašto pišem??? Zašto jedini progovaram u ovim teškim vremenima, kad je govor najpotrebniji, šutnja je zavladala hrvatskim  političarima. Zatajili su  u najvažnijim aktivnostima, političari ne bi trebali šutjeti. Može jedan biti mudri “šutljivac” ali svi ostali bi trebali biti retorički “ratnici” u ovim izazovnim vremenima. Uzalud su nam sve “pozicije” ako smo mlaki šutljivci. Očekivati od Zagreba, nadati se Briselu a ništa ne činiti u Sarajevu je  politička lijenost i naivnost. a u narodu se reflektira ogromnim “ranama” koje ne zarastaju bez “melema”
Slikovni rezultat za hdz bih
Gospodine Predsjedniče Dragane Čoviću, hrvatsko zajedništvo krvari, otvorena rana na zdravom tkivu je Livno i tvoja zamjenica koja se uzoholila i otela prioritetu odgovornosti zajedništva
Gospodine Predsjedniče narod te šutnjom doziva,, a jedino “sik” starog poskoka u sred zime Te upozorava, kako se ne bi dogodio “početak političkog kraja”  sazovite Središnji odbor i pozovite duvanjske Malice i kupreške momke da iznesu istinu, jer egoizam je istinu sakrio, oteo se kontroli i Bogu i čovjeku, da ne spominjem Statut ( posljednjoj sjednici županijskog odbora od 34 člana sjednici “zla” nazočilo je 14)
Zamjenica Predsjednika je bila obvezna zastupati stav Predsjedništva HDZa. Nije se dogodilo. Zašto ne reagirate, zar se i Vi bojite “kučibabe”???
Također je neuobičajno, (Zašto) zapadnohercegovačka županija ne reagira,Slikovni rezultat za hdz bihzar se šutnjom narod vodi??? To je politčko samoubojstvo. Imam i ja svoje teško iskustvo, lažne optužbe, a vi ste Predsjedniče reagirali i spasili me. Jednako tako, danas Vas i sve članove Predsjedništva treba hrvatski narod, pruža ispružene ruke za spas iz “potopa” kojem je jedini lijek i štit, hrvatsko zajedništvo. Obnovite ga u danima sjećanja, (veljača) kada je Hercegovina krvarila u drugom svjetskom ratu.
Izdignite se iznad prijateljstva, neka vas vodi nacionalna odgovornost i suosjećaj za narod, kako bi izišli iz ovog tunela bez svijetlosti
 ANALITICKI TIM BPZ
VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA

Continue Reading