Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač danas je u svom uredu primila izaslanstvo Hrvatskog športskog kluba Zrinjski u kojem su bili: Denis Lasić, predsjednik Kluba, Ivan Beus, direktor Kluba i potpredsjednik Nogometnoga saveza BiH i Danko Šulenta, izvršni dopredsjednik Kluba.

– Čestitam vam na ostvarenim rezultatima, na svim pobjedama i uspjesima koje na ponos Grada Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije i Bosne i Hercegovine iz godine u godinu ostvarujete. U više ste navrata konkretnim rezultatima pokazali kako ste najuspješniji športski kolektiv u Bosni i Hercegovini. Vaših osam titula prvaka, dva osvojena kupa BiH, a poglavito nedavni uspjesi koje ste, kao prvi klub u novijoj povijesti BiH, ostvarili u jednom od europskih natjecanja, obvezuju nas da učinimo sve da se niz ovih uspjeha ne prekine, nego naprotiv, s još većim uspjehom nastavi – kazala je predsjednica Buhač.

Današnji susret bio je prigoda da predstavnici HŠK Zrinjski predsjednicu Vlade upoznaju s aktualnim stanjem u Klubu i budućim planovima s ciljem nastavka ostvarivanja dobrih rezultata.

 

 

 

 

Na tomu tragu, predsjednica im je, prenoseći čestitke i pozdrave resornoga ministra koji je zbog bolesti bio spriječen nazočiti susretu, iskazala snažnu potporu, ističući važnost ulaganja u razvitak športa, poglavito nogometa.

Dodala je i to kako će Vlada, u sklopu svojih mogućnosti, putem Proračuna za 2024. godinu podržati rad HŠK Zrinjski, ali i drugih klubova i pojedinaca koji svojim uspjesima na najljepši mogući način promoviraju Županiju u Europi i svijetu.

Denis Lasić, predsjednik Kluba je u ime izaslanstva zahvalio predsjednici Buhač na iskazanoj potpori, izrazivši uvjerenje u to kako će za vrijeme njezina mandata Zrinjski stići do dvocifrenoga broja osvojenih titula prvaka Bosne i Hercegovine.

Na kraju srdačnoga susreta, predstavnici Kluba predsjednici Buhač uručili su dres HŠK Zrinjski s brojem 8 koji na simboličan način govori o broju do sada osvojenih titula prvaka Bosne i Hercegovine.