Connect with us

Kultura

Pranjić osudio istupe Željka Komšića: On jedino poznaje konflikt i uvredu

Dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić oglasio se priopćenjem za javnost u kojem je istaknuo kako je bilo teško gledati užasne slike napada na Izrael, izrazivši nadu u skoru stabilizaciju stanja.

“S pažnjom sam pratio sve što se događalo u Izraelu. Potresne slike ubijanja djece i žena su opomena da terorizam nije prošlost, već realnost. Izražavam sućut za svaku žrtvu, u nadi da se tako nešto nikada neće ponoviti“, rekao je Pranjić.

Dopredsjednik RS-a iz reda hrvatskog naroda najoštrije je osudio istupe člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji je, kako je kazao, umjesto pomirujućih tonova uputio uvrede veleposlanici Izraela u BiH Galit Peleg i naveo da takve izjave štete ugledu BiH.

“Komšić jedino i poznaje konflikt i uvredu. U ovom teškom vremenu za cijeli svijet, umjesto poruka mira, Komšić je poslao najgore uvrede veleposlanici Izraela u BiH. Osuđujem istup Komšića, ali ništa se drugo nije ni očekivalo od čovjeka koji održava političku karijeru na nelegitimnom predstavljanju jednog od tri konstitutivna naroda u BiH”, naveo je Pranjić/HMS/

Continue Reading