Connect with us

Ljubav

Posjeta dr. Čovića Stožeru Civilne zaštite općine Odžak

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Odžak gdje je održao sastanak s načelnikom općine Jakovom Ivankovićem i predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak Ilijom Ilićem.

Dužnosnici su predsjednika Čovića upoznali s trenutnim stanjem u vezi koronavirusa, utjecaju pandemije na zdravstvo i gospodarstvo kao i poduzetim mjerama i aktivnostima u cilju suzbijanja i sprječavanja koronavirusa.

Također, dužnosnici su razgovarali o proračunskoj stabilnosti, raspodjeli sredstava za pružanje pomoći kapacitetima općine Odžak u odgovoru na koronavirus te mjerama za socio-ekonomsku pomoć. Istaknuto je da je očuvanje radnih mjesta visoki prioritet, a da je suradnja s gospodarstvenicima i poduzećima potrebna kako bi osigurao njihov daljnji rad.

Predsjednik Čović je, s osvrtom na održani sastanak te epidemiološko i ekonomsko izvješće, izrazio potporu uvedenim i planiranim mjerama, ističući da su zaštita zdravstva i ekonomske stabilnosti nužni kako bi se pospješio proces post-pandemijskog oporavka.

Načelnik općine i zapovjednik stožera Civilne zaštite općine Odžak Jakov Ivanković  i predsjednik OO HDZ BiH Odžak Ilija Ilić tom prilikom istaknuli su zahvalu na posjeti predsjednika Čovića.

Continue Reading