Connect with us

Sinovi povijesti

POČELI DOČECI VATRENIH DILJEM HRVATSKE:

Iz Zagreba je u svijet otišla fenomenalna slika spektakularnog dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca. No slavljima tu nije kraj. Split, Zadar, Varaždin, Donji Miholjac, Imotski, Slavonski Brod i Omiš pripremaju slavlja za svoje Vatrene.

POČELI DOČECI VATRENIH DILJEM HRVATSKE: Reprezentativci sletjeli u Split, čeka ih prepuna riva

Brodom Hrvatske ratne mornarice u Split će u poslijepodnevnim satima uploviti Perišić, Strinić, Rebić i Lovre Kalinić. Od 13 sati javni gradski prijevoz Promet u Splitu vozi besplatno, a brojni Splićani već su zauzeli svoje mjesto kako bi dočekali srebrne Vatrene, javlja Nova tv.

Brod Hrvatske ratne mornarice prevest će Vatrene do Zapadne obale u Splitu gdje će se njima u čast odigrati prigodan program. Kako javlja reporter Nove TV Mario Jurič, Vatreni su nešto poslije 16 sati sletjeli u Split.

Jedan od gradova koji je izrazito ponosan na Vatrene je i Varaždin, koji je spremio poseban doček za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Zlatka Dalića dočekala je velika fešta u njegovoj ulici. Grlio se i ljubio sa svima, a ulicom se orilo i ”Ja sem Varaždinec, Varaždinec…”. Vatrenom bećaru Domagoju Vidi istovremeno se u Donjem Miholjcu priprema doček, na koji će doći, kako najavljuju organizatori 10.000 ljudi. Doček se priprema i u Imotskom za njihova Antu Rebića

Continue Reading