Connect with us

Scena

Otkriće američke Predsjedničke kampanje – ma pogledajte kćer Donalda Trumpa…

CLEVELAND – Lijepa i pametna, Ivanka Trump omiljena je kći Donalda Trumpa, ali i njegovo najučinkovitije oružje u kampanji protiv kojega nemaju Å¡to reći ni njegovi najžešći protivnici.

Kći Donalda Trumpa i prve supruge Ivane, s 34 godine predstavit će republikanskog predsjedničkog kandidata prije njegova govora u četvrtak navečer na republikanskoj konvenciji u Clevelandu.

A ako mu netko može pomoći u osvajanju američkih biračica, većinom nesklonih brbljavom milijarderu, to je Ivanka.

Već je u utorak bila u Clevelandu s braćom Donaldom Juniorom i Ericom te polusestrom Tiffany, kad je nekretningski magnat imenovan kandidatom stranke za izbore u studenome.

“To je nestvarno, tako sam ponosna na svojeg oca”, kazala je ona vidno dirnuta, na konvenciji u velikom sportskom kompleksu.

Majka troje male djece, udata za građevinskog poduzetnika Jareda Kushnera zbog kojeg je prešla na židovstvo, Ivanka Trump je zamjenica predsjednika uprave zadužena za razvoj i akvizicije u očevoj tvrtki Trump Organization.

Poslovna žena s diplomom iz ekonomije, Ivanka je osmislila brand odjeće i modnih detalja koji nosi njezino ime, a ima i internetsku stranicu na kojoj dijeli savjete zaposlenim ženama.

Elegantna i smirena, ta Njujorčanka, donedavno prijateljica Chelsea Clinton, prisutna je svakodnevno u kampanji svojeg oca koji je obožava.

Govori na nekim okupljanjima, savjetuje ga privatno, brani ga kad ga napadaju.

Ivanka je neophodan adut u njegovom osvajanju ženskog biračkog tijela s obzirom da samo 34 posto žena podržava Donalda Trumpa, po najnovijoj anketi ABC News/Washington Posta.

Jednako kao njezina braća i polusestra zadnjih dana, u četvrtak će predstaviti oca kao velikog radnika, pažljivog, poticajnog i zahtjevnog prema djeci, iako ga često nije bilo doma.

 tropolje.info

Continue Reading