Connect with us

Kultura

Osim što je svakodnevno ruši, sada je Izetbegović i samoprozvani vlasnik BiH

U posljednjih mjesec dana vremenskog okvira za postizanje konačnog političkog dogovora u rješavanju svih diskriminacija te svih neustavnih anomalija Izbornog zakona u cilju potvrđivanja europskih vrijednosti, gospodin Izetbegović pomiče (vlastite) granice u javnom i medijskom prostoru, priopćeno je iz Hrvatskog narodnog sabora BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Iz HNS-a ističu da uz elementarno nepoznavanje povijesti i mitomanske poruke, ratnohušačko isticanje planova o kojima priča kao o nečemu sasvim normalnom, negiranja ratnih zločina i pokolja, Izetbegović nastavlja promovirati našu Bosnu i Hercegovinu u svijetu kao “amanet i babovinu”, kao SDA-ov begovat gdje će, ni manje ni više, on nekome nešto dati.

-To je valjda ta državna suverenost i dominacija kako ju promišlja unitaristička bošnjačka politika.
Ukoliko su ove poruke pokušaj jačanja nekakve pregovaračke pozicije – ističemo da ucjene nisu nešto što zajedništvo hrvatskog naroda može zastrašiti. Ukoliko je ovo predizborni mitomanski skup – samo nastavite lažima obmanjivati vlastiti narod, priopćeno je.Hrvatski narodni sabor zasjeda u petak u Mostaru, najavljeno izglasavanje  Rezolucije - Radiotelevizija Herceg-Bosne

-Gospodine Izetbegoviću, negiranje nečijeg identiteta je kulturocid. Ovakve poruke u jednom višenacionalnom društvu produbljuju podjele i ovo društvo vode u dodatnu nestabilnost, poručuju u HNS-u.

U priopćenju se poziva Izetbegovića da prestane trovati vlastiti narod.

-Pozivamo Vas da preuzmete odgovornost i prestane trovati svoj vlastiti narod. To nije put prema bilo kakvom kompromisu. Bosna i Hercegovina nije privatni begovat bilo koga. Legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda se ne može nikome davati ili ne, to je ustavna obveza potvrđena u svim presudama Ustavnog suda BiH i Europskog suda za ljudska prava, priopćeno je. /HMS/

Drago Ljubić(Nakon govora B.Izetbegovića) “Ne pocjenjujte Lava  koji spava !

20000 pregleda
” ZAVNOH BIH-e,  temelj je i vrijednost
na  kojem On i njegova SDA stranka, grade  novu, modernu i demokratsuku državu  Bosnu i Hercegovinu”  poručio je Bakir Izetbegović, Dopredsjednik Predsjedništva “krnjave vlade” BiH  rado znalim  iz  novog  vala iseljenika na svečanom susretu u Študgartu i Mainzu!
Kao politički aktivist,  cjeli život sam posvetio  borbi za oslobođenje Hrvatske i svih Republika bivše komunističke tvorevine Jugoslavije , pa  vas pitam Gospodine  Izetbegoviću, zašto ne govorite istinu svom narodu.
Tvoj i  moj narod u ratu devadesetih, je stradao od istog neprijatelja kao i u svim ranijim ratovima !
Zašto ne kažeš svom narod ono što treba znati, a nije mogao čuti tokom komunističke diktature jedno umlja ?
Umijesto da svoj  narod i cjeli svjet sa ponosom upoznaješ sa  zaslužnim Velikanima iz svog Muslimanskog Naroda
poput Safeta Durakovića, koji su se do zadnjeg daha borili i žrtvovali za slobodu koju danas uživate, Vi slušate savjete bivših Komunista, zločinaca i opasnih Islamista ” fundamentalnih ne- vjernika”
zbog kojih nećete steći povjerenje ni svog vlastitog puka, ni Hrvata, ni slobodnog demokratskog svijeta !
Recite im, Snaga zajedništva Hrvata i Muslimana Domovine i Iseljeništva,
zauvijek je srušila temelje Komunističke tvorevine, Srušit će i sve što pokušate sagraditi na temeljima ZAVNOH-a, BiH !
Da, Evidentno je da će to rušit i Međunarodna Zajednica iza čijih autoriteta se bez sramno skrivate računajući na ostvarenje svojih ciljeva, na štetu tri konstitutivna naroda BiH-e.
Ne pocjenjujte Lava  koji spava !
 To bi bila poruka i onih koji su utkali svoje živote za slobode koje danas uživamo  i Vi i Ja !

Continue Reading