Connect with us

BiH

Održana još jedna izvanredna sjednica županijskog Stožera Civilne zaštite

U Širokom Brijegu je pod predsjedanjem Zdenka Ćosića zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite održana izvanredna sjednica Stožera.

Na sjednici je donesena Zapovijed kojom se vlasnici i direktori gospodarskih subjekata izuzimaju iz zapovijedi zabrane kretanja osoba starijih od 65 godina, uz uvjet da gospodarski subjekti obavljaju djelatnost, odnosno da su pčelari registrirani u Registru udruga Županije Zapadnohercegovačke.

Donesena je i Zapovijed da se naredbe i preporuke koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi primjenjuju do daljnjega. Stožer je donio i izmjenu Zapovijedi o zabrani kretanja koja se od nedjelje 29. ožujka odnosi na vrijeme od 19 do 05 sati, umjesto dosadašnjih 18 sati.

Stožer je donio Zaključak kojim se Stipan Zovko iz Širokog Brijega, imenuje službenikom za odnose s javnošću Županijskog stožera civilne zaštite. Prema ovom Zaključku zapovjednik Županijskog stožera civilne zaštite i službenik za odnose s javnošću Stožera jedini su ovlašteni i odgovorni za komunikaciju Županijskog stožera civilne zaštite s predstavnicima medija, izuzev komunikacije na organiziranim konferencijama za medije Županijskog stožera civilne zaštite.

Tagovi:

 Komentari

Continue Reading