Connect with us

Kultura

Održan veliki košarkaški spektakl u Mepas Mallu

Prošlu subotu karavana Croatian Toura 3 na 3 posjetila je Mepas Mall. U suradnji s Hrvatskim košarkaškim savezom i Košarkaškom akademijom Herceg-Bosne, u sklopu promocije Europskog prvenstva u košarci na platou centra održan je veliki košarkaški event. Svi ljubitelji košarke mogli su doći na svoje!

Haklerski turniri 3 na 3, slobodna bacanja, zakucavanja, trice, tehniciranje i druge aktivnosti bili su samo dio košarkaškog spektakla! Svi zainteresirani posjetitelji mogli su sudjelovati, a za najbolje timove na turniru bile su spremne vrijedne nagrade sponzora Croatian Toura: Franck, Laško i Lenovo.

Vrhunskoj atmosferi doprinijeli su atraktivni voditelj, DJ, brojni animatori, maskote i hostese uz druženje s poznatim košarkašima, a posebne zasluge idu brojnoj publici koja je navijanjem podržavala svaki potez.

Za izvrsno ozračje posebno se zahvaljujemo Ledu, Konzumu, Sarajevskom Kiseljaku, Kanditu, Maraski i Storcku, koji su pripremili mnoštvo nagrada za sve posjetitelje i tako osigurali odličnu zabavutropolje.info

Continue Reading